April 25, 2024

Lente in Rozendaal betekent de stralende terugkeer van het witte goud. En wie kan de delicate smaken van asperges beter tot leven brengen dan de Nederlandse Aspergekoning en Michelinsterrenchef René Brienen!
Op 28 & 29 april nodigen wij jullie uit om samen met ons deze koninklijke groente te vieren bij Beaune.

René, bekend om zijn passie voor de witte asperge en zijn iconische Livar-hooiham, kookt, naast onze normale kaart, een selectie aan heerlijke aspergegerechten die niets minder dan 'smerig lekker' zijn!

Van veld tot vork brengen we de essentie van de natuur direct naar je bord. Mis deze exclusieve gelegenheid niet om te genieten van het beste wat het seizoen te bieden heeft in de betoverende sfeer van Beaune.

Menu VAN RENé BRIENEN

De gerechten van René zijn zowel los als in een menu te bestellen. De actuele kaart van Beaune ligt ook op tafel. Je stelt dus zelf jouw lunch of diner samen. Het gehele menu van René Brienen kost 67,00 euro.

Reserveer direct een plekje.

Reserveren