Entrée starters

ANCHOA OLIJVEN, . ANCHOA olives, . 4,50

GILLARDEAU 'IN HET GROEN' , met dashi, komkommer en kosho . GILLARDEAU 'IN GREEN', with dashi, cucumber and kosho . 7,00 1st - 39,00 6st

Oesters, met citroen en chardonnay azijn . Oysters, with lemon and chardonnay vinegar . 4,00 1st / 22,50 6st

Charcuterie, drie soorten, wisselend assortiment . Charcuterie, three types, varying assortment . 15,00

PROFITEROLES , met Gruyère en eekhoorntjesbrood . profiteroles, with Gruyère and porcini mushrooms . 8,00 3st

Garnalencocktail, Hollandse garnalen met groene appel en gerookte paprika . Shrimp cocktail, dutch shrimps with green apple and smoked bell pepper . 14,50

Kaviaar klassiek, met blini's, bieslook, crème fraîche, sjalot en ei . Caviar classic, with blinis, chives, crème fraîche, shallot and egg . 90,00 - 30gr

PALING, met citroen, soubise en brioche . EEL, with lemon, soubise and brioche . 8.00

plats VERTS green dishes 14,50

Gerechten ter grootte van een tussengerecht.

KNOLSELDERIJ, gebakken in zeezout met dadelstroop, hazelnoot en mandarijn . CELERIAC, baked in sea salt with date syrup, hazelnut and mandarin

DRY AGED BIET, met hangop, tempura shiso en walnoot . DRY AGED BEETROOT, with strained yogurt, tempura shiso and walnut

Spitskool van de bbq, met gele curry, zwarte knoflook en nori . BBQ pointed cabbage, with yellow curry, black garlic and nori

AVOCADO, met Parmezaan, lavas en tomaat . AVOCADO, with Parmesan, lovage and tomato

BEUKENZWAM , met Olde Remeker, tamarinde en pinda . Beech mushrooms, with Olde Remeker, tamarind and peanut

plat main 16,50

Gerechten ter grootte van een tussengerecht.

ZALM MARBRé, met radijs, citroen en karnemelk . SALMON MARBRé, with radish, lemon and buttermilk

ZEEBAARS CEVICHE, met pompoen, piment en kaffir limoen . SEA BASS CEVICHE, with pumpkin, allspice and kaffir lime

"PIZZA" STEAK TARTAAR, met piccalilly, oude kaas en zwarte peper . "PIZZA" STEAK TARTARE, with piccalilli, aged cheese and black pepper

BISQUE D'HOMARD, met gamba en sinaasappelroom . BISQUE D'HOMARD, with prawn and orange cream

GEROOKTE RUNDERLENDE, met groene peper, brioche en sjalot . SMOKED BEEF SIRLOIN, with green pepper, brioche and shallot

Ron’s famous spareribs, zonder bot met huisgemaakte sambal . Ron’s famous spare ribs, boneless with homemade sambal

EENDENBORST, met croque monsieur en rodekoolketchup . DUCK BREAST, with croque monsieur and red cabbage ketchup

KABELJAUW , met paling, aardappel en dragon . COD, with eel, potato and tarragon

plat main 21,50

Gerechten ter grootte van een tussengerecht.

Frieten, met kruidenmayonaise en oude kaas . Fries, with herb mayonnaise and aged cheese 6.50

Salade, met Romaine sla, Parmezaan, haricots vert en verse kruiden . Salad, with Romaine lettuce, Parmesan, haricots vert and fresh herbs 6,-

OSSENSTAART , met zuurkool, mousseline en verse truffel . OXTail, with sauerkraut, mousseline and fresh truffle

GEBAKKEN Eendenlever , met witlof, aceto balsamico en pistache . PAN-FRIED DUCK LIVER, with chicory, balsamic vinegar and pistachio

YELLOWTAIL KINGFISH, met eidooier en kaviaar . YELLOWTAIL KINGFISH, with egg yolk and caviar

SPÉCIALITÉS   specials

Dagvangst, altijd vers en in het seizoen . Daily catch, always fresh and in season Dagprijs / Daily price

Côte de boeuf, met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 700 gram . Côte de boeuf, with bearnaise sauce and red wine gravy +/- 700 gram 80,00

TOURNEDOS, met morille, lardo en haricot vert, +/- 150 gram . FILLET STEAK, with morel, lardo and green beans, +/- 150 gram 36.00

CHATEAUBRIAND , met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 400 gram . CHATEAUBRIAND , with béarnaise sauce and red wine gravy, +/- 400 grams 85,00

VLEESSPECIAL, altijd vers en in het seizoen . MEAT SPECIAL, always fresh and in season dagprijs

DESSERTS

GEZOUTEN MELKCHOCOLADE , met koffiekaramel en pistache-ijs . SALTED MILK CHOCOLATE, with coffee caramel and pistachio ice cream 10,50

APPEL "CRUMBLE", met witte chocolade en kaneel ijs . APPLE "CRUMBLE", with white chocolate and cinnamon ice cream 10,50

CROISSANT , met crème Suisse, dulce de leche en tonkabonenijs . CROISSANT, with crème Suisse, dulce de leche and tonka bean ice cream 10,50

Dessert to share, emmertje vers gedraaid roomijs met zoete garnituren . Dessert to share, bucket freshly made ice cream with sweet garnishes 17,50

Kazen, keuze uit drie of vijf, vraag naar ons assortiment . Cheeses, choice of three or five cheeses, ask for our assortment 10,00 3 st - 16,00 5st